Drupal 6.1 és III. találkozó

Kezdem a találkozó anyagával, nehogy lemaradjon a végén:
http://drupal.hu/hirek/20080301/harmadiktalalkozoanyaga
Már jó másfél hét is eltelt azóta, hogy részt vettem a harmadik drupal használói találkozón. Hojtsy Gábor (Goba) azt mutatta be nekünk – érdeklődőknek – a budapesti Szóda kávézóban, hogy milyen lépésekkel tudunk átdolgozni egy nem drupalra megírt sminket drupal 6.x alá. Izgalmas és jól felépített előadást követhettünk végig a projektor segítségével – én személy szerint sokat tanultam belőle, lévén eddig nem nagyon ástam bele magam a témába!
A találkozó nem csupán ezért volt hasznos, hanem azért is, mert személyesen megismerhettem, elbeszélgethettem azokkal a “poweruser”-ekkel, fejlesztőkkel, akik igen komolyan űzik ezt a szakmát. 1-2 emberke bemutatta a fejlesztés alatt álló modulját, s mindenki megoszthatta tapasztalatait, véleményét a többiekkel, egy-egy drupalos témával kapcsolatban.
Goba még koccintani is szeretett volna a 6.0 megjelenése alkalmából – csak stílusosan ugyebár! – de addigra már kint volt a 6.1-es verzió is 🙂
(De azt hiszem ez inkább dícséretes mint sajnálatos – a hibákat nagyon gyorsan kijavították, ezért kiadták a 6.1-es verziót)

Megjegyzés